Abonohu për reklamim profesional

Për agjenci dhe profesionistë të pasurive të paluajtshme, reklamoni me brandin tuaj, merrni më shumë shikime dhe hyrni në një treg global të reklamave

Falas
Pa kufi, falas për të gjithë
 • Postim në Facebook në Homezone.al
 • 2x më shumë shikime se konkurrentët
 • 365 ditë aktiv në Homezone.al
 • Prona pa kufi
 • Foto dhe video pa kufi
Premium Agent
Për agjentë profesionistë dhe brokerë individualë
 • Përfshin vecorit e planit falas
 • Brandi dhe logoja e agjencisë
 • Shfaqje në vitrine në faqen kryesore
 • Format i madh i shpalljes
 • Në krye të listës së kërkimeve
 • Rifreskim automatik deri në 3 pronat në ditë
 • Asistenti AI për tekst
Premium Office
Ideale për zyrë me 5 ose më shumë agjentë
 • Përfshin vecorit e shpalljes Premium Agent
 • Numër i pakufizuar agjentësh
 • Rifreskim automatik pronash pa kufi
 • Importim automatik i pronave nga faqja juaj
 • Statistika historike

Homezone.al rekomandon abonime nëse jeni një agjent profesionist ose një agjensi imobiliare. Marka juaj do të prezantohet dhe do të reklamohet me tuajën vetitë që mbajnë një imazh profesional. Të gjitha abonimet faturohen çdo muaj dhe mund të anulohen në çdo kohë.

Pyetjet e shpeshta

Kur faturohet llogaria ime?

Të gjitha abonimet faturohen çdo muaj dhe mund të anullohen në çdo kohë.

A mund ta anulloj abonimin tim?

Abonimi mund të anullohet në çdo kohë. Nëse anulloni abonimin tuaj, plani juaj do të jetë aktiv deri në fund të periudhës së faturimit. Pas kësaj nuk do rinovohet automatikisht.

Çfarë pagesash pranon Homezone.al?

Homezone.al pranon pagesa me karta krediti, karta debiti, pagesa me para në dorë, transferta bankare, Apple Pay dhe Google Pay. Të gjitha pagesat përpunohen nga Stripe, një procesor pagesash i sigurt.

Kur aktivizohet abonimi im?

Pasi të përpunohet një pagesë automatike, abonimi aktivizohet menjëherë. Për pagesat me para në dorë, abonimi aktivizohet sapo të bëhet pagesa marrë.

Unë drejtoj një agjensi të vogël, çfarë abonimi duhet të zgjedh?

Për agjencitë e vogla deri në 5 agjentë, ne rekomandojmë abonimin Premium Agent. Përfshin të gjitha veçoritë që ju nevojiten për të reklamuar pronat tuaja dhe tuajat markë. Për agjencitë me 6 ose më shumë agjentë, ne rekomandojmë abonimin e Premium Office. Ky abonim përfshin të gjitha tiparet e abonimit të Premium Agent, plus aftësia për të shtuar agjentë në agjensinë tuaj.

A janë të sigurta pagesat e mia?

Homezone.al nuk përpunon pagesa, nuk ruan të dhënat e kartës së kreditit dhe nuk ka akses në të dhënat e kartës suaj të kreditit. Të gjitha pagesat janë përpunuar nga Stripe, një procesor i sigurt pagesash.