Mijëra shtëpi në një adresë

Kerko apartamente në shitje, shtëpi me qëra, nga agjensi real estate dhe privat

Tiranë (19450)
Durrës (5378)
Vlorë (1164)
Sarandë (344)
Shkodër (330)
Kavajë (160)
Shëngjin (84)

Raporti i çmimeve 2022

€1,105 m2

Çmimi mesatar i shitjes në Shqipëri

€1,236 m2

Çmimi mesatar i shitjes në Tiranë

17.29%

Rritja e çmimit te shitjes në nivelin kombëtar në krahasim me vitin 2021

Shiko raportin

Sa është vlera e pronës tënde?

Merr një vlersim online falas

Vlerëso pronën

Prona të reja në shitje

Shfleto pronat më të reja me qera ose në shitje

Rruga Hasan Alla - photos of  for Commercial Property
€800.00
Komuna e Parisit, Rruga Hasan Alla, Tiranë
3
3
116

RealDeal
Rruga Nikolla Jorga - photos of  for Apartment
€199,000.00
Ish Ekspozita, Rruga Nikolla Jorga, Tiranë
2
2
106

RealDeal
Rruga Don Bosko - photos of  for Apartment
€145,000.00
Don Bosko, Rruga Don Bosko, Tiranë
2
2
132

RealDeal
Rruga Llazar Pulluqi - photos of  for Apartment
€197,000.00
Liqeni Artificial, Rruga Llazar Pulluqi, Tiranë
2
1
115

RealDeal
Komuna e Parisit - photos of  for Commercial Property
€400.00
Komuna e Parisit, Tiranë
1
1
55

RealDeal
Rruga Artin Basha - photos of  for Apartment
€105,000.00
Misto Mame, Rruga Artin Basha, Tiranë
2
2
127

RealDeal
Rruga Kodra e Diellit - photos of  for Apartment
€129,000.00
Rezidenca Kodra e Diellit 1, Rruga Kodra e Diellit, Tiranë
2
2
99

RealDeal