Rreth

Faqa e vetme dedikuar eskuzivisht pronave

Mirë se erdhe në Homezone

Themeluar në 2018, Homezone.al është një faqe tërësisht Shqiptare, e fokusuar në reklamimin e pronave si nga privatë por edhe nga Agjent Real Estate të specializuar.
Homezone.al është krijuar me qellimin që të jetë një adrese qëndrore e pronave online, në një vend të vetëm, dhe të bëj më të lehtë kërkmin dhe zbulimin e shtëpive në shitje, apo apartamenteve me qëra nga kliente potencial.

Homezone.al ka si qëllim të tërheq klient lokale por gjithashtu edhe atë te huaj me anë të reklamimi të gjere ne rrjetet sociale, edhe në motorët e kerkimin.

Homezone.al nuk është nje angjesi realestate dhe nuk ka qellim te behet nje e tille. Homezone.al nuk negocion prona në emer të përdoruesit, dhe nuk mban asnjë përgjegjsi për shit - blerjen e pronave.

Homezone team

Homezone.al eshte krijuar si nje projekt anesor, në kohën e lirë, dhe vazhdon të jetë i tillë. Homezone.al është totalisht falas për profesionistet edhe për privatet.

Alban Xhaferllari është themelusi i Homezone.al e cila u krijuar si një faqe vertikale dedikuar tregut të pronave në Shqipëri. Kjo ide erdhi pas një eksperience në kompanin Daft.ie të grupit Distilled Media në Irlandë. Albani është një Senior Software Inxhinier në Microsoft, me një eksperience shume vjecare në fushën e informatikës. Ka mbaruar master per Informatike ne Universitetin e Verones, Itali.

Silva Isufi është dezajneri zyrtar i Homezone.al, e cila ka krijuar vizatimi, skicat, grafiken dhe logon e Homezone.al, me nje studim te detajuar. Silva ka një master në Informatike nga Politekniku i Tiranës, dhe një eskperiece disa vjecare ne UX design dhe social media. Aktualisht Silva punon si UX Desginer për Microsoft Ireland në Dublin.

Eduardo Ganetti është specialisti i SEO, dhe konsulenti i jashtëm per Homezone.al per optimizing e motorave te kerkimit.

Avokat Denis Xhelili është konsulenti ligjor i Homezone në lidhje me tregun e pasurive te paluajtshme në Shqipëris.

Shërbime

PRONA TE LISTUARA CILESORE

Homezone ka listemet me te fundit te pronave

1
AUTOMATIZIM

Homezone eshte nje sistem i automatizuar me pak nderhyrje nga jashte

2
MARKETING

Homezone perpunon te dhenat, cmimet, interesat e konsumatorit duke dhene statistikat e tregut

3
HISTORIKU

Homezone mban historine e cdo prone, apartamenti, nuk eliminon informacione

4