Vlorex
Tiranë (20708)
Durrës (5592)
Vlorë (1231)
Sarandë (392)
Shkodër (331)
Kavajë (164)
Shëngjin (89)
Shëngjin - Mirditë (89)
Shëngjin - Tiranë (89)
Fier (71)
Lezhë (71)
Korçë (64)
Elbasan (59)
Pogradec (46)
Vorë (25)
Borsh - Devoll (21)
Borsh - Vlorë (21)
Fushë - Fier (19)
Kamëz (14)
Himarë (12)
Lushnje (12)

Prona në shitje në Vlore (15)

albano romina - photos of property for apartment

€95,000.00

Apartament

Albano dhe Romina, albano romina, Vlore

3 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
120Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for park

€13,000.00

Vënd parkimi

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

1 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
37Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for park

€13,000.00

Vënd parkimi

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

1 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
38Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for apartment

€74,880.00

Apartament

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
125Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for apartment

€53,220.00

Apartament

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
89Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for park

€24,500.00

Vënd parkimi

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

1 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
79Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for apartment

€78,130.00

Apartament

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
120Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for apartment

€77,805.00

Apartament

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
120Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for apartment

€50,640.00

Apartament

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
84Surface in sqm

Albano Romina - photos of property for property

€60,300.00

Pronë

Albano dhe Romina, Albano Romina, Vlore

1 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
60Surface in sqm

albano romina - photos of property for apartment

€62,000.00

Apartament

Albano dhe Romina, albano romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
96Surface in sqm

albano romina - photos of property for apartment

€63,000.00

Apartament

Albano dhe Romina, albano romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
96Surface in sqm

albano romina - photos of property for apartment

€72,000.00

Apartament

Albano dhe Romina, albano romina, Vlore

2 DhomaNumri i dhomave
2 BanjoNumri i banjove
120Surface in sqm

Albano Romina  - photos of property for property

€170,000.00

Pronë

Albano Romina , Vlore

1 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove

albano romina - photos of property for commercial

€170,000.00

Ambient biznesi

albano romina, Vlore

1 DhomaNumri i dhomave
1 BanjoNumri i banjove
55Surface in sqm