Ndihma

Si te perdoresh Homezone

Fillo

Homezone ju lejon te kërkoni prona duke i filtruar nga çmimi, vendodhja, apo madhesia. Ne Homezone mund te kerkoni prona ne shitje apo me qera. Perdoruesit private mund te regjistrohen per krijuar njoftime falas per pronat e tyre, ne shitje apo me qera. Per te filluar, shko ne Homezone.al dhe kerko ne kutine e kerkimit.

Krijo një llogari

Krijo një llogari që të postosh njoftime falas, për shtëpi në shitje apo apartamente me qëra. Per te krijuar nje llogari ndiq keto hapa:

 1. Kliko Hyr lart ne cepin e djathe te faqes
 2. Per te krijuar nje llogari te kliko Regjistrohu tani ne formularin e regjistrimit
 3. Ploteso formularin duke futur, emrin, mbiemrin, emailin, dhe nje password te sigurt
 4. Pasi te klikoni Regjistrohu do te merrni nje email verifikimi te llogaris.
 5. Hap emailin dhe klikoni butonin e verifikimit. Tani mund te postoni njoftime, apo reklama falas ne Homezone

Menaxhimi i njoftimeve

Për të krijuar një njoftim të ri, duhet të jeni regjistruar dhe të keni hyr në llogari. Ndiqni këto hapa

 1. Kliko Reklamo pronën lart ne te djathte te faqes
 2. Kliko butonin Krijo
 3. Plotësoni formularin:
  1. Kontakto: emri, mbiemri dhe numri i telefonit per kontaktin e prones
  2. Detajet e pronës: lloji i prones qe po njoftoni, cmimi dhe detajet
  3. Pershkrimi i pronës: nje pershkrim i shkruter me vecorit dhe cilesit
  4. Addresa dhe harta: zgjidh qytetin, zonen, rrugen dhe vendodhjen ne harte
  5. Foto dhe video: kariko foto dhe video te prones
 4. Te publikosh njoftimin kliko Publiko. Njoftimi do te reklamohet ne Homezone dhe ne mediat sociale
 5. Per te ruajtur pronen kliko Ruaj dhe prona do te ruhet ne draft

Agjent real estate

Nese jeni nje agjent real estate, mund te reklamoni te gjitha pronat tuaja. Agjentet mund te karikojne 2 logo te agjensis ne dy formate te ndryshme, dhe foton e tyre. Cdo njoftim prone do te te tregoj logon e agjensis. Nese doni te regjistroheni si agjent::

 1. Krijo nje llogari normale Krijo nje llogari section
 2. Identifikohu me llogarin e krijuar
 3. Kliko Shtëpia ime ne linku lart djathtas te faqes
 4. Ne faqen e llogaris kliko Agjensi link
 5. Aktivizo opsionin agjent Real Estate duke klikuar Je nje agjent real estate duke e aktivizuar
 6. Ploteso kontaktet e agjensis, logot dhe shtyp Ruaj

Cdo njoftim qe beni si agjent, do te postohet ne emer te agjentit dhe agjensis me kontaket dhe logot automatikisht